Inițiativă ARmHE: Baza de date cu companii din domeniul MHC în România

În data de 24 iulie 2012 ARmHE a comunicat intenția de a realiza o bază de date cu companii din România care au printre obiectele de activitate și microhidrocentralele.

O parte dintre dumneavoastră au răspuns imediat. Alții nu.

Acum suntem în măsură să publicăm baza de date.

BAZA DE DATE CU COMPANII DIN DOMENIUL MHC ÎN ROMÂNIA

Pentru completare, atragem atenția că relativ la domeniul Cod 01: Producerea energiei electrice în MHC, pe site-ul Transelectrica, www.transelectrica.ro, la secțiunea Piața de electricitate / Piața certificatelor verzi, sunt afișate toate firmele care au ca obiect de activitate și producerea de energie electrică în microhidrocentrale cu date privind centralele existente, putere instalată, energie produsă lunar și număr de certificate verzi primite pentru fiecare MWh produs și livrat în sistem.

Nu suntem mulțumiți de numărul companiilor afișate pe site-ul nostru, dar doar acestea au fost interesate și ne-au trimis informații.

Considerăm că prin această acțiune sunt la un loc actorii din domeniul microhidrocentralelor, iar vizibilitatea / accesibilitatea acestora va crește atât pe plan local cât și European, sau cel puțin în Sud-Estul Europei. Suntem conștienți că nu ne putem substitui departamentului de marketing și / sau imagine al fiecărei firme, dar cel puțin, promovăm imaginea acestora într-o bază de date comună, cu companii din domeniul microhidrocentralelor.

Rugăm, companiile care sunt deja prezente în baza de date să ne comunice eventuale modificări, iar companiile care vor să fie introduse să ne trimită date pentru a o putea face.

După completare / corectare, baza de date va fi trimisă și Asociației Europene pentru Microhidroenergie – ESHA, pentru a fi afișată pe site-ul acestora, www.esha.be.

Intenționăm să creăm o bază de date consistentă și interactivă, care să poată permite ordonări după cuvinte cheie, astfel încât o căutare a unei companii pentru realizarea unei MHC sau al unui obiect al MHC sau echipament să nu constituie o problemă pentru un investitor.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.