Hidroelectrica vizează achiziții în țările vecine României

Hidroelectrica vrea să investească în acest an 300 milioane euro în retehnologizarea a trei hidrocentrale şi ar putea să cumpere microhidrocentrale în ţări vecine României, precum şi capacităţi de câteva sute de megawatt în centrale eoliene dezvoltate pe piaţa locală, informeaza Mediafax in pagina electronica.
 

“Vrem să achiziţionăm capacităţi de producţie în ţări limitrofe României. Posibil să cumpărăm câteva sute MW în eolian în România”, a declarat marţi avocatul Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica.
 

Remus Borza a afirmat, la conferinţa ZF Power Summit, că în 16 martie ar urma să fie semnat contracul de modernizare a hidrocentralelor.
 

El a adăugat că ar putea să efectueze, tot în luna martie, o vizită în Senegal, pentru că priveşte cu mare încredere spre Africa, un nou “El Dorado” pentru investiţii.
 
[gn_fancy_link color="black" link="http://www.bizenergy.ro/hidroelectrica-va-moderniza-trei-hidrocentrale-cu-300-milioane-euro-si-vizeaza-achizitii/#.VcM2dvmqqkp"]Citește mai mult[/gn_fancy_link]
 

Sursa: BizEnergy

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.